Welkom bij de nieuwe Paintfactory Antwerpen in Wommelgem

27/10/2023

Het is zover! Paintfactory Antwerpen heeft haar nieuwe deuren geopend aan de Autolei 315 in Wommelgem. Na een spannende verhuisperiode zijn we trots om je te verwelkomen in onze vernieuwde winkel, die sinds 28 november open is voor iedereen.

Een nieuw hoofdstuk in innovatie en stijl

Onze nieuwe locatie in Wommelgem is meer dan een adreswijziging. Het vertegenwoordigt een nieuwe fase in onze toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met een grotere en beter uitgeruste winkel brengen we ons unieke showroomconcept tot leven. Hier kun je een uitgebreide reeks producten verkennen en direct ervaren hoe onze kleuren en texturen in de praktijk uitpakken.

Feestelijke opening: vrijdag 15 december

Mis onze grand opening niet op vrijdag 15 december van 16.00 tot 19.00 uur. Ontdek onze inspirerende nieuwe ruimte waar kleur, textuur en innovatie samenkomen. Geniet van een hapje en een drankje en start het weekend samen met het team van Paintfactory Antwerpen.


Op naar de toekomst

Met nu vijf fysieke winkels en een succesvolle webshop, blijven we groeien. En we zijn nog lang niet klaar – er staan al plannen voor verdere uitbreiding in 2024, om nog meer mensen te bereiken met onze kwaliteitsproducten, deskundig advies en toegankelijkheid.

Bezoek ons

Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Kom langs en ervaar zelf wat de vernieuwde Paintfactory Antwerpen te bieden heeft. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, onze deuren staan open voor iedereen. Wij kijken uit naar je bezoek in Wommelgem!