Het Sundae Huis 2.0

22/08/2023

Het Sundae Huis x Focus & WTV

YAY! Paintfactory & Orac samen op TV!
Handige kijker Celine kwam samen met Nils BRUUT plaatsen en Orac wandpanelen schilderen. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk de aflevering onderaan deze pagina!

 

Volg jij Sundae al?

Elk jaar gaan Eline & Zara een renovatie aan waarbij ze een oud pand helemaal omtoveren tot een warme & inspirerende thuis, samen met een aantal toffe Friends: toffe Belgische bouw-, interieur- en exterieurpartners, waaronder Paintfactory. Het hele renovatieproces wordt in beeld gebracht, van afbraakwerken tot inrichting & styling. Jullie inspireren, da's de missie van Sundae, en ook van ons! 

Dit jaar gaan ze voor een bel-etagewoning uit de jaren ’60 in Kortrijk. Volg de verbouwingen op de kanalen van Sundae én op onze socials!

 

Kleuren bekijken en BRUUT uittesten

Sundae kwam langs in onze winkel in Kortrijk, om onze FAVO kleuren en decoratieve technieken te ontdekken. Waar Eline naar op zoek was?

  • neutrale tinten voor de gehele woning, maar ook...
  • enkele leuke kleuren om wat pit in de woning te brengen
  • een unieke verftechniek om structuur te creëren

Natuurlijk stelden we BRUUT voor, en gingen direct aan de slag voor een kleine demo. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk de aflevering!

Badkamer inspiratie & verftechnieken uittesten | Sundae

 

Kleuradvies in het Huis

Onze kleuradviseur Florence ging langs in het Sundae Huis om Eline te adviseren. Rekening houdend met de volledige styling van het huis, de lichtinval, accessoires en de smaak van Eline kwamen ze tot een geweldig resultaat. Dankzij het kleuradvies van Florence, zijn ze helemaal overtuigd van alle kleuren die we in het interieur zullen verwerken. De kleuren en texturen zijn allemaal besteld!

Een creatieve inrichting creëren met wandpanelen, behangpapier en verfkleuren | Sundae

 

 Producten